Camilerin ısıtma sistemi ile donatılması.
Belediye ekiplerimiz çevre düzenlemelerini devam ettiriyor.
Belediye ekiplerimizce park ve bahçelerimizde çiçeklendirme çalışmalarımız devam etmektedir.
Belediyemiz ekipleri tarafından arife günü ilçemiz mezarlıklarında çiçek dağıtımı yapıldı.
İlçemiz çevresinde ve mezarlıklarında çiçeklendirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemiz mezarlıkları temizleniyor.
Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizin cadde ve sokakları temizlenmeye devam ediyor.
Belediyemiz bağlı ekipler tarafından ilçemiz cadde ve sokakları temizleniyor.
Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemiz genelinde bulunan çöp konteynerleri temizlendi.
Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizde bulunan çöp konteynerleri temizlendi.
Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemizde bulunan havuzlarımızın temizliği düzenli olarak yapılmaktadır.
İlçemiz genelinde bulunan camilerimiz belediyemiz ekipleri tarafından düzenli olarak temizlenmektedir.
Belediyemize bağlı ekipler tarafından ilçemizin genel temizliği düzenli olarak yapılıyor.
İlçemiz genelinde bulunan park, cadde ve bahçeler tüm hızıyla sulanmaya devam ediyor.
Belediyemiz ekipleri tarafından ilçemiz genelindeki park ve bahçelerdeki çalışmalarımız devam etmektedir.
Belediye Başkanımız Kadir Bozkurt ilçemizde bulunan mezarlıkları denetlemeye devam ediyor.
Belediyemize bağlı ekipler tarafından mezarlıkların onarım, bakım ve çiçeklendirilmesi devam ediyor
İlçemiz ve mahallelerinde camilerimizin temizlenme çalışmaları sona erdi.
İlçemiz ve mahallelerimizde bulunan tüm camilerimizin temizliği yapılıyor.
Camilerimizin iç ve dış temizliklerinin yapılması kaldığı yerden yapılmaya devam ediyor.
İnönü Belediyesi ilçe mahallelerinde bulunan camilerin iç ve dış temizliğini yaptı.
Belediyemiz ve Devlet Su İşleri ekipleri tarafından Sel Akarındaki sel yatağının temizlenmesi çalışmaları başladı.
İnönü Orman İşletme Şefliği ve İnönü Belediyesi tarafından ilçemiz pazar yerinde ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.
İlçemizde bulunan park ve bahçelerdeki düzenlemeler ve bozulan yolların onarılması tüm hızıyla devam ediyor.
Belediyemize bağlı ekipler bahar temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor
Belediyemize bağlı ekipler ilçemizdeki sulama kanallarının temizliğine başladı.
İnönü Belediyesi tarafından ilçemiz pazar yerinde halka ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.
İnönü Belediyesi işçileri cadde ve sokakları temizleme çalışmalarına başladı.
Yol Süpürme Aracı Hizmete Girdi.
İnönü Belediyesince 160 adet yeni çöp konteyneri alındı.