• 12.05.2022

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK İNÖNÜLÜ ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Bilek Güreşi Bölge Şampiyonasında dereceye girerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan İnönü İmam Hatip ve Vehbi Koç Ortaokulu öğrencileri İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Sn. Ali TÜRKAL, Okul Müdürü Sn. Fazıl KARA ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sn. Tuğba KOÇ ile birlikte Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT’u makamında ziyaret ettiler. Başkanımız, 21-22 Mayıs tarihleri arasında 52 şehir, 150 okul ve 400 sporcunun katılımlarıyla Adıyaman’da düzenlenecek olan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve şehrimizi gururla temsil edecek İnönü İmam Hatip ve Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerine başarılar dilerken öğrencilerimiz ise katkı ve desteklerinden dolayı Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT’a teşekkür etti.