• 19.05.2022

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK

Milli Mücadelemizin başlangıcının 103’üncü yıl dönümünde İlçe Kaymakamımız Sn. Rumeysa Sena KURT ve Başkan Vekilimiz Sn. Serhat HAMAMCI’nın katılımlarıyla Vehbi Koç Ortaokulu ve İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ortaklaşa hazırlamış olduğu kutlama programı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı ilçemizde coşkuyla kutladık. Halk oyunları, şiir ve oratoryo gösterileri ile devam eden kutlama programında; İlçe Kaymakamımız Sn. Rumeysa Sena KURT, Başkan Vekilimiz Sn. Serhat HAMAMCI, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sn. Hasan DOĞRU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ali TÜRKAL tarafından Futsal, Bocce, Dart ve Satranç branşlarında dereceye giren İnönü Anadolu Lisesi ve İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri takdim edildi. Program, İnönü Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi açılışı ile sona erdi.