• 31.07.2022

4. GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİMİZİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK

Bakanımız, AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Nabi AVCI, Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Emine Nur GÜNAY, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekilimiz Dr. Sn. İzzet Ulvi YÖNTER, MHP Eskişehir Milletvekilimiz Sn. Metin Nurullah SAZAK, İlçe Kaymakamımız Sn. Rumeysa Sena KURT, Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, AK Parti Eskişehir İl Başkan Vekili Sn. Süleyman REYHAN, MHP Eskişehir İl Başkanı Sn. İsmail CANDEMİR, Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Sn. Kazım AKSOY, MHP İnönü İlçe Başkanı Sn. Sadık ÖNAL, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Sn. Hakan ÇİZMELİOĞLU, Eskişehir Emniyet Müdürü Sn. Yaman AĞIRLAR, İl Jandarma Komutanı Albay Sn. Ercan ATASOY, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Sn. Metin GÜLER ve çok sayıda hemşehrilerimizin katılımlarıyla 4. Geleneksel Sünnet Şölenimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Renkli görüntülere sahne olan sünnet şölenimizde Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, sünnet olan 41 Çocuğumuzu ve ailelerini tebrik ederek, katılımcı misafirlerimize de teşekkür dileklerinde bulundu. Sünnet Şölenimizin ardından Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, toplam yatırım bedeli 1.800.000.00 TL olarak Belediyemize 1 adet 18+1,5m3 kapasiteli Çöp Kamyonu ve 64 adet çöp konteyneri kazandırılmasında katkı ve desteklerinden dolayı T.C Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat KURUM’a, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Sn. Nabi AVCI ve Prof. Dr. Sn. Emine Nur GÜNAY’a hemşehrilerimiz adına teşekkür etti.