• 17.03.2023

108.YILINDA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANILDI

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Programı Kaymakamımız Sn. Tolga USTAOĞLU, Belediye Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, kurum amirleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlarımızın katılımı ile Vehbi Koç Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Şehitlerimiz için okunan Kuran tilaveti, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam eden program, "Taze Fidanlar" müzik dinletisi ve İnönü MTAL ve İnönü Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı "Destandır Çanakkale" gösterisi ile sona erdi.
Program sonrası Çanakkale Şehitlerini Anma Günü çerçevesinde tüm şehitlerimiz için Sultan Alaaddin Camiinde Mevlid-i Şerif okunarak, vatandaşlarımıza şeker ve gül suyu ikramında bulunuldu.