• 03.06.2023

İPEKYOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ İNÖNÜ’DE TOPLANDI

İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclisi, Belediye Başkanımız ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Kadir BOZKURT Başkanlığında ilçemizde toplandı.

24 üye ve 600 bin vatandaşın nüfusa kayıtlı olduğu ilçe belediyelerinden oluşan İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclis Toplantısı Belediyemiz Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Belediyemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Bayırköy Belediye Başkanı Sn. Mustafa YAMAN, Dodurga Belediye Başkanı Sn. Selim TUNA, İnhisar Belediye Başkanı Sn. Mehmet KEPEZ, Pazaryeri Belediye Başkanı Sn. Zekiye TEKİN, Mudurnu Belediye Başkanı Sn. Necdet TÜRKER, İznik Belediye Başkanı Sn. Kağan Mehmet USTA, Akyazı Belediye Başkanı Sn. Bilal SOYKAN, Geyve Belediye Başkanı Sn. Metin ATALAY, Karapürçek Belediye Başkanı Sn. Neşet ÇAKIR, Altınova Belediye Başkanı Sn. Metin ORAL ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Toplantıda #İnönü’müzün ve İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliğine üye belediyelerin turizm destinasyonu hakkında görüşüldü. Toplantı sonrası İpekyolu Belediyeler Birliği Meclisi, Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT eşliğinde ilçemizin tarihi, doğal ve kültürel alanlarını gezerek, belediye başkanlığımız tarafından ilçemize kazandırılan ve yapımı devam eden projelerimiz hakkında bilgi aldı. Başkanımız ve İpekyolu Belediyeler Birliği Turizm ve Kalkınma Birliği Başkanı Sn. Kadir BOZKURT, ilçemize teşriflerinden dolayı İpekyolu Belediyeler Birliğine üye Belediye Başkanlarına ve Meclis Üyelerine teşekkür ederken, ev sahipliğinden ve misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri de Başkanımıza teşekkür etti.