• 16.10.2021

TEŞEKKÜRLER

60 Milyonluk dört dev projemizin tanıtımı ve imza töreninde katılımlarından dolayı Eskişehir Milletvekilimiz Prof. Dr. Sn. Emine Nur GÜNAY’a Kaymakamımız Sn. Rumeysa Sena KURT’a, AK Parti İnönü İlçe Başkanı Sn. Gökhan AYDIN’a, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sn. Ender Muhammed GÜMÜŞ’e, Orman Bölge Müdür Vekili Sn. Metin TOPÇU’ya, Orman İşletme Müdürü Sn. Doğan KİRAS’a, BEBKA İzleme ve Yatırım Değerlendirme Birim Başkanı Sn. Gürler SUNER’e, Eskişehir Damızlık Manda Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sn. Ali Rıza SARIKAYA’ya, İlçemiz Milli Eğitim Müdürü Sn. Muhammet BÜYÜK’e, İlçemiz Tarım ve Orman Müdürü Sn. Sami Yasin UYSAL’a, İlçemiz Ziraat Odası Başkanı Sn. Ergün EROL’a, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Sn. Selahattin BOZAL’a, kurum amirlerine, basın mensuplarına, muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunarız.