• 28.08.2022

TURNUVA ŞAMPİYONUMUZ OKLUBALI GENÇLİK SPOR

İnönü Belediye başkanlığımız tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası final maçı ve kapanış programı ile tamamlandı. 14 takım ve 140 sporcunun mücadele verdiği turnuvamızın kapanış programına AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Sn. Emine Nur GÜNAY, Kaymakamımız Sn. Tolga USTAOĞLU, Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, protokol üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı. Dostluk ve kardeşliğin pekiştirilme düşüncesi ile beraber ilçemizde sportif faaliyetlerinde geliştirilmesi amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvamızın final maçında Oklubalı Gençlik Spor ve Çetmar karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen final maçında rakibini 6-2 skorla geçmeyi başaran Oklubalı Gençlik Spor turnuvamızın şampiyonu olmaya hak kazanırken, turnuvamızın Gol Kralı ise turnuva ikincisi Çetmar takımından Abdüssamet ÖZ oldu. Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT sporcuları, organizasyonda emeği geçen tüm ekibi ve turnuvaya renk katan hemşehrilerimizi ve sporseverleri tebrik etti.