• 10.11.2022

BAŞKANIMIZDAN İLÇEMİZ İÇİN TOPLANTI

Belediyemiz girişimleri ile Başkanımız Sn. Kadir Bozkurt, İlçemizde faaliyet gösteren Akdeniz Mineral, A101 Depo, Eskişehir Çimento, Ford Otosan, Kudret Metal, RMI Magnezit A.Ş, Seranit Granit Seramik ve Yurtbay Seramik fabrika yöneticileri ve fabrika müdürleri ile ilçemizde yapılan faaliyetler, yatırımlar ve projeler hakkında değerlendirme toplantısı için bir araya geldi. Yapılan toplantıda istek ve öneriler değerlendirilip sanayi ve yerel yönetimin birlikteliği ile ihtiyaçlar belirlendi. Toplantıların devamlı hale gelmesinin kararlaştırıldığı program sonunda yönetici ve müdürler, ilçemizdeki tüm sanayicilerin bir araya getirilmesi ile yapılan istişareden ve ev sahipliğinden dolayı Başkanımıza memnuniyetlerini dile getirip, teşekkür ettiler.