• 02.05.2023

CUMHUR MEYDANI PROJEMİZ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İlçe Kaymakamımız Sn. Tolga USTAOĞLU, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Adnan ÖZCAN, Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla Belediyemiz toplantı salonunda Cumhur Meydanımız için yapılan proje yarışması ödül töreni düzenlendi.
İnönü’müzün çehresini değiştirecek, vizyon projelerimizden bir yenisini daha ilçemize kazandırmak için başlattığımız Cumhur Meydanı projemizin yarışmasında hemşehrilerimiz tarafından en çok oyu alan Mimar Sn. Mehmet Zayit BAYRAK’a Belediye Başkanlığımızca layık görülen ödülü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Adnan ÖZCAN tarafından takdim edildi.
İlçemizi modern görünüme kavuşturacak Cumhur Meydanı Projemizin yapım süreçleri en kısa zamanda tamamlanarak hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır.
Başkanımız, Cumhur Meydanımızın proje yarışmasında oylamaya katılan hemşehrilerimize ve ödül törenimize katılan değerli misafirlerimize vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Haber Görselleri