• 03.05.2023

BELEDİYEMİZ SPORCUSU ÜLKEMİZİ DÜNYA ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK

Belediyemiz Gençlik ve Spor Kulübü Oryantiring Takımımız, 84 kulüpten 1160 sporcunun katılımlarıyla Burdur’un Bucak ilçesinde düzenlenen Haydar ALİYEV Türkiye Oryantiring şampiyonasında 3 Kupa ve 10 Madalya kazanarak Türkiye Şampiyonasına damga vurdu. Belediyemiz sporcularından Elif Gökçe AVCI, Elit kategorisinde 5 yıl üst üste şampiyon olarak bu yıl İsviçre’de yapılacak olan Dünya Oryantiring Şampiyonası’na, İtalya’daki Avrupa Oryantiring Şampiyonası’na ve Bosna Hersek’te yapılacak olan Doğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, Türkiye Şampiyonluklarıyla #İnönü’müzü ve şehrimizi gururlandıran takımımızı ve Avrupa’da Milli Takımımızı temsil etmeye hak kazanan sporcumuzu kutlarken, sporcularımızda katkı ve desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür etti.