• 09.09.2023

2023’ÜN ŞAMPİYONU ERENKÖY OLDU

Belediye başkanlığımız tarafından düzenlenen 7. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvamızı şampiyonun belirlendiği final karşılaşması ve kapanış programı ile tamamlandık. 12 takım ve 120 sporcunun mücadele verdiği turnuvamızın kapanış programına İlçe Kaymakamımız Sn. Tolga USTAOĞLU Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT, protokol üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı. Dostluk ve kardeşlik ortamında ilçemizde spora ve spor faaliyetlerine destek vermek amacıyla düzenlenen halı saha futbol turnuvamızın final maçında Yenice Mahalle ve Erenköy karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen final maçında rakibini 4-2 skorla geçmeyi başaran Erenköy turnuvamızın şampiyonu olmaya hak kazanırken, turnuvamızın Gol Kralı ise Erenköy takımından Hasan ÖZDEMİR oldu. Başkanımız Sn. Kadir BOZKURT sporcuları, organizasyonda emeği geçen tüm ekibi ve turnuvaya renk katan hemşehrilerimizi ve sporseverleri tebrik etti.