• 01.04.2024

II. İNÖNÜ ZAFERİMİZİN 103. YILINI BÜYÜK BİR GURURLA KUTLADIK

#İkinciİnönüZaferi’mizin 103. yıl dönümü dolayısıyla İlçemizde Valimiz Sn. Hüseyin AKSOY, Muharip Hava Kuvveti Komutanı Hava Orgeneral Sn. İsmail GÜNEYKAYA, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sn. Ahmet İLKER, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ali YELDAN, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sn. Arif Hamdi SAZAK, Kaymakamımız Sn. Tolga USTAOĞLU, Başkan Vekilimiz Sn. Serhat HAMAMCI, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile devam etti.
Törenin ardından İlçemiz camilerinde Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutularak, Mehteran Takımı gösterisi ile kutlama programlarımız sona erdi.