• 29.07.2021

LAVANTA BAHÇESİ VE ARPA BİÇİM SAHASI ZİYARET EDİLDİ

Başkan Vekilimiz Sn. Serhat HAMAMCI, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Ender Muhammed GÜMÜŞ ve İlçemiz Tarım ve Orman Müdürü Sn. Sami Yasin UYSAL ile birlikte Oklubalı Mahalle Sakinlerimizden Sn. Nuriye DEDEOĞLU ‘nun girişimleri ile İlçemize ve Oklubalı Mahallemize kazandırılan Lavanta Bahçesinde incelemelerde bulunarak genç girişimciden bahçe hakkında bilgi aldılar. Lavanta Bahçesi ziyareti ardından İlçemiz Kaymakamı Sn. Rumeysa Sena KURT’un katılımlarıyla Başkan Vekilimiz Sn. Serhat HAMAMCI, İnönü Çiftçi Malları Koruma Başkanı Sn. Selahattin BOZAL, İnönü Ziraat Odası Başkanı Sn. Ergün EROL ile birlikte İlçemiz Kırdoğru bölgesindeki arpa biçim sahasında incelemelerde bulunarak ürün hakkında çiftçi hemşehrilerimizden bilgi aldılar. Başkan Vekilimiz Sn. Serhat HAMAMCI, hasat yapan çiftçi hemşehrilerimize hayırlı, bereketli kazançlar dileklerinde bulundu.

Haber Görselleri